У центрі Києва прорвало трубу з гарячою водою (ФОТО)

У центрі Києва, на Софійській площі, стався прорив трубопроводу з гарячою водою. З-під землі несподівано почав бити "фонтан", але комунальники одразу прибули на місце аварії й перевели воду на іншу мережу. Про це повідомляє видання "УНН".

Відомо, що НП сталася біля Головного управління поліції Києва. Співробітники "Київтеплоенерго", які викопали котлован, розповіли, що швидше за все, прорив стався через застарілий технічний стан водогону, через те, що його проклали понад 40 років тому. Щоб у мешканців не виникало проблем, гарячу воду перемикнули на іншу мережу, а поломку комунальники пообіцяли усунути протягом доби.

Нагадаємо, що настає опалювальний сезон, тому столичні комунальники перевіряють і оновлюють проблемні ділянки на тепломережах. Але при цьому, в комунальному підприємстві "Київтеплоенерго" відзначили, що 80% з них відпрацювали свій термін експлуатації й потребують серйозного ремонту. Зараз працівники проводять реконструкцію трубопроводів в Солом'янському районі.

Раніше видання "Коментарі. Київ "повідомляло, що в столиці на Подолі працівники комунальної корпорації "Київавтодор" продовжують ремонт доріг і вулиць району, зокрема вул. Захарівській, Кирилівської, Новокостянтинівської, Олексія Терьохіна і Петропавлівської.

Читайте також, що в Шевченківському районі столиці в наступному році планують відремонтувати вулицю Татарську. Вартість робіт становить понад 77 мільйонів гривень. За ці гроші підрядник повинен буде розібрати стару дорогу, укласти асфальт, поставити бордюри та замінити тротуарну плитку на пішохідних доріжках і т. д.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися