На під’їзді до Києва через ДТП ускладнено рух транспорту (ФОТО)

Водіїв попередили про аварію на трасі

На трасі "Київ — Чоп" через ДТП ускладнено рух транспорту в напрямку столиці. Про це інформує Патрульна поліція України у Київській області, передають "Коментарі".

У Київській області на трасі "Київ — Чоп" сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода. Поблизу населеного пункту Березівка зіткнулися два легкових автомобіля. Внаслідок автотрощі постраждали щонайменше троє людей. Подробиці аварії поки що невідомі.

Наразі через ДТП на трасі "Київ — Чоп" ускладнено рух транспорту в напрямку столиці. Патрульні поліцейські займаються регулюванням дорожнього руху та охороною місця аварії. Водіїв просять із розумінням поставитись до тимчасових обмежень та завчасно планувати свої маршрути.

Окрім того, на трасі "Київ — Чоп" через масштабне ДТП у Львівської області повністю перекрили рух транспорту. Поблизу населеного пункту Яричів зіткнулися п’ять транспортних засобів. Внаслідок автотрощі одна людина загинула. Про постраждалих у поліції не повідомляли. 

Нагадаємо, у Києві ведуча телеканалу "Наш" Анастасія Гусарева потрапила в ДТП. За її словами, вона їхала на зелений сигнал світлофора, коли в неї врізався водій автомобіля Toyota. Жінка зазначила, що винуватець хотів втекти з місця ДТП, проте його заблокував таксист.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Броварах на зупинці громадського транспорту сталася ДТП з постраждалими. У центрі міста зіткнулися мікроавтобус Mercedes та легковий автомобіль Volkswagen. Внаслідок зіткнення легковик від удару відкинуло на зупинку громадського транспорту, де знаходились люди.

Читайте також, що у Київській області підліток на мотоциклі на смерть збив жінку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися