У Києві родина з немовлям оселилася на ВДНГ: мати дитини розповіла, як стала бездомною (ВІДЕО)

Зараз немовля перебуває під наглядом медиків

Без світла, тепла і газу, в імпровізованому будинку з листів гіпсокартону на ВДНГ проживала сім'я з чотиримісячною дитиною. Як батьки разом з немовлям опинилися на вулиці та що далі буде з дитиною, розповіли в сюжеті ТСН.

У столиці на ВДНГ, в колишньому торговому павільйоні оселилася сімейна пара зі своєю дитиною. В один із днів випадкова перехожа звернула увагу на те, що відбувається і звернулася в поліцію, а правоохоронці своєю чергою повідомили про це в службу у справах дітей.

За вказаною жінкою адресою прибули співробітники ювенальної поліції, патрульні поліцейські, служба у справах дітей та дві карети швидкої допомоги. Увійшовши до приміщення вони побачили, що на дивані лежить жінка і двоє чоловіків. Поруч в колясці лежало немовля. За словами соцслужб, дівчинка не плакала, була доглянута і виглядала здоровою.

Мати дитини розповіла, що один з чоловіків — батько дитини, а другий — друг їх сім'ї. На питання про те, як вони опинилися в цьому місці, жінка тільки зазначила, що так склалися обставини. Пояснювати причини не захотіла. Як зазначає співробітниця ювенальної поліції, співрозмовниця стала проявляти агресію і по поведінці її та тих чоловіків, що знаходилися в "будинку" стало зрозуміти, що вони в нетверезому стані.

Соцслужба забрала дитину у батьків. Однак з'ясувалося, що в родині це не єдина дитина. Сама ж мати зізналася, що у неї дійсно є ще двоє дітей від різних чоловіків. Зараз вони проживають разом зі своїми батьками.

Також по телефону жінка розповіла, що до Києва приїхала з Одеси. Її коханий запевняв, що житло для них є. Однак на ділі виявилося все не так. Цей напівзруйнований павільйон, в якому немає ні світла, ні газу, ні, банально, стін, став єдиним їх притулком. Разом з тим жінка запевняє, що вони не пиячили.

Забрати свою дитину мати зможе тільки після того, як знайде житло та укладе договір про оренду. Зараз немовля перебуває під наглядом медиків.


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в Київській області знайшли зниклу 16-річну дівчину. Стало відомо, де підліток знаходився три поки, поки його шукали з поліцією. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Київській області згорів будинок відомого тіктокера. Крім будинку блогера, згоріли і його автомобілі, які знаходилися в гаражі. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися