У Броварах після вибуху завод з переробки алюмінію перевіряють екологи (ФОТО)

Експерти приїхали на підприємство з інспекцією

У Бровари після вибуху на підприємстві з переробки алюмінію приїхали інспектори Державної екологічної інспекції Столичного округу, щоб обстежити місце аварії. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію відомства.

Вибух на підприємстві з переробки алюмінію ТОВ "Втортех" стався вночі 27 жовтня. Завод розташований на вулиці Анатолія Луценка, 26. Вибух пролунав на лінії з виробництва алюмінієвого порошку. Вибухом та пожежею зруйновані частина будівлі та обладнання заводу.

На місці аварії фахівці Державної екологічної інспекції Столичного округу перевірили вплив на земельні та водні ресурси. Зазначається, що під час пожежі в атмосферу стався здійснено викид продуктів горіння. Проте визначення розміру збитків державі через забруднення повітря внаслідок пожежі не передбачено, додали у відомстві. Екологи перевірять підприємство та у разі виявлення порушень притягнуть до відповідальності.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у селищі Кодаки Васильківської територіальної громади Обухівського району після запуску котельні дитячого садка стався вибух природного газу. У Київській обласній державній адміністрації зазначили, що котельня та харчоблок є окремими від дитячого садка будівлями, тому дошкільний навчальний заклад не постраждав.

Нагадаємо, в багатоповерховому будинку на вул. Дмитра Луценка біля станції метро "Теремки" в Голосіївському районі сталась пожежа. Рятувальники встановили, що загоряння виникло в одному із під'їздів будинку в електрощитовій. В будинку відбулось сильне задимлення, через що довелось вивести п’ятьох людей, серед них була дитина.

Читайте також, що у Дніпровському районі Києва на території Гідропарку сталася пожежа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися