На Київщині пограбували храм (ФОТО)

Про злочин розповів настоятель

У Бучі Київської області пограбували храм святих апостолів Петра і Павла. Про це повідомив настоятель архимандрит Аркадій, передають "Коментарі".

"Сьогодні вночі територію нашого храму відвідали грабіжники. Вкрали будівельний інструмент та техніку, розкрили вуличні карнавки для пожертвувань. Нехай Господь зрозуміє беззаконників!" — написав настоятель Петро-Павлівського храму в Бучі Аркадій у своєму Facebook.

Подробиці пограбування та чи зверталася церква до правоохоронців він не повідомив. Настоятель храму оприлюднив світлини з місця злочину.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у пасажира, який планував вилетіти до Італії, київські митники вилучили понад сотню предметів, які належать до часівТретього рейху. Чоловік планував потрапити до Риму через міжнародний аеропорт "Бориспіль".

Нагадаємо, в міжнародному аеропорту "Бориспіль" співробітники митної служби вилучили понад 40 кг срібних прикрас з Індії. 38-річний чоловік привіз рейсом із Делі дві валізи, в яких під час перевірки виявили намиста, кільця, сережки, підвіски, браслети та статуетки. Окрім того, в міжнародному аеропорту "Бориспіль" іноземець намагався вивезти з України старовинний самовар.

Читайте також, як в аеропорту "Бориспіль" вилучили валюту на пів мільйона гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися