Через ДТП на трасі "Київ — Чоп" ускладнено рух транспорту (ФОТО)

Водіїв попередили у поліції

На трасі "Київ — Чоп" через ДТП ускладнено рух транспорту. Про це водіїв попередили у Патрульній поліції Київської області, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, дорожньо-транспортна пригода сталася на 35-му кілометрі траси "Київ — Чоп". На автодорозі поблизу села Бузова зіткнулися два легкових автомобілі. Внаслідок ДТП є постраждалі. За попередніми даними, травмовані двоє людей. Подробиці аварії поки що невідомі. Обставини надзвичайної події встановлюють правоохоронці.

У Патрульній поліції Київської області просять водіїв врахувати інформацію про ДТП та з розумінням поставитись до тимчасових незручностей. Через аварію тимчасово ускладнено рух транспорту по трасі "Київ — Чоп" у напрямку Житомира. На місці ДТП працюють медики та поліціянти.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що днями на трасі "Київ — Одеса" зіткнулися вантажівка MAN та автомобіль Mercedes-Benz. Внаслідок ДТП є постраждалі.

Нагадаємо, через ожеледицю на дорогах на автомобільній трасі "Київ — Ржищів" лише за годину сталися чотири дорожньо-транспортні пригоди. Усі ДТП сталися поблизу села Гребені. 

Окрім того, під Києвом зіткнулися легковий автомобіль та автівка швидкої допомоги. ДТП сталася у Вишгороді. Обидва автомобілі їхали з проспекту Мазепи круговим рухом по вулиці Шолуденка. 55-річний водій медичної допомоги не помітив, що перед пішохідним переходом зупинився автомобіль Hyundai та зіткнувся з ним. 

Читайте також, як в Оболонському районі Києва нетверезий водій автокрану скоїв ДТП з постраждалими та тікав від правоохоронців.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися