У Києві негода повалила та пошкодила десятки дерев (ФОТО)

Від сильного вітру найбільше постраждав Святошинський район

У Києві на вихідних від сильного вітру повалені десятки дерев, а найбільше постраждав Святошинський район столиці. Про це повідомили у комунальному об’єднанні "Київзеленбуд", передають "Коментарі".

Через ураганний вітер у столиці десятки дзвінків надійшли від киян, які повідомляли комунальникам про повалені та зламані дерева у Києві. У районах столиці комунальники виявили понад 120 пошкоджених дерев — повалених, зламаних та з обламаним гіллям.

У комунальному об’єднанні "Київзеленбуд" повідомили, що найбільше постраждав Святошинський район столиці. Тут через негоду у понад пів сотні дерев було зламане гілля, ще 11 — повалені вітром. Комунальники прибирають території, щоб ліквідувати наслідки негоди.


Киянам нагадали, що в разі аварії, яка пов’язана з деревами, треба телефонувати на екстрені номери служби порятунку (101) та швидкої допомоги (103). Якщо впало дерево чи зламалися гілки, телефонуйте до КО "Київзеленбуд" за номером: (044) 272-40-18.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві висаджують дерева, кущі та квіти на різних локаціях жилих масивів. На Березняках місцеві мешканці за сприяння столичних комунальників висадили кілька саджанців катальп. Працювали над озелененням території на березі озеру Тельбін кілька днів. Після закінчення робіт територію називають унікальним катальповим гаєм

Нагадаємо, у Святошинському районі Києва висадили зелену огорожу, яка захищатиме киян природним фільтром від пилу та транспортних викидів.

Читайте також, що у Київській області місцеві громади обурені планами вирубки лісу заради будівництва Великої окружної дороги.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися