У Києві на воді в озері з'явилася велика різнокольорова пляма: що сталося (ВІДЕО)

Завдяки небайдужим місцевим жителям було розпочато кримінальне провадження

В Оболонському районі столиці місцеві жителі помітили на воді в озері Кирилівському велику різнокольорову пляму. Як виявилося, у водойму зливали небезпечні відходи. Про це повідомляє видання РБК-Україна, посилаючись на сторінку "Почайна" у соціальній мережі Facebook.

За інформацією джерела, у вівторок, 23 листопада, в озеро на Оболоні злили нафтопродукти. Внаслідок цього на воді в озері з'явилася масляниста плівка різних кольорів. Зазначається, що до Кирилівського озера нафтопродукти потрапили через річку Сирець.

Місцеві жителі вирішили боротися із цією проблемою та подали заяву в поліцію. Цей факт було передано для розслідування в рамках кримінального провадження до Оболонської окружної прокуратури міста Києва.

Також городян просять не залишатися байдужими та боротися з подібними випадками, якщо такі будуть помічені.

"Направляйте до прокуратури матеріали з вимогою долучити до розслідування у зазначеному провадженні", - йдеться у повідомленні.

нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що Деснянському районі столиці на Троєщині планують збудувати новий арковий міст через озеро Райдуга, яке більш відоме як Радунка. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

Читайте также