У Києві на Оболоні горіли гаражі та багатоповерхівка

Подробиці розповіли рятувальники

В Оболонському районі Києва сталися пожежі на території гаражного кооперативу та у квартирі багатоповерхового житлового будинку. Про це розповіли у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України у столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, одна з пожеж сталася на Оболонському проспекті, 54. На території гаражного кооперативу спалахнула одна зі споруд. Рятувальники встановили, що загорівся автомобіль Ford. Вогонь розповсюдився на автомобіль Nissan Tiida та на поруч розташований гараж. У сусідній споруді знаходились автомобілі Nissan Primera та Lada.

Пожежу ліквідували за півтори години. Вогонь гасили тринадцять рятувальників та три одиниці спецтехніки. Внаслідок пожежі повністю знищені два автомобілі Ford та Nissan Tiida. Ще дві автівки у сусідньому гаражі пошкоджені вогнем. Жертв та постраждалих немає.

Друга пожежа в Оболонському районі столиці сталася у дев’ятиповерховому житловому будинку на вулиці Малиновського, 25. На дев’ятому поверсі загорілась двокімнатна квартира. Рятувальники загасили вогонь за пів години. Під час ліквідування пожежі у квартирі знайшли власника. Чоловік отруївся чадним газом. Постраждалого 51-річного киянина передали медикам. Причини обох пожеж встановлюють правоохоронці.

Окрім того, в Оболонському районі Києва сталася пожежа у багатоповерховому житловому будинку. Загорілася одна з квартир на четвертому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Пожежа сталася на вулиці Маршала Тимошенка, 1. Подробиці — в нашому матеріалі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Дніпровському районі Києва згорів ангар з автомобілями, а у Дарницькому — закинутий склад з шинами та сміттям. Окрім того, у двох районах Києва майже одночасно сталися пожежі, а в Ірпені — горів ангар, в якому жили будівельники. У центрі столиці гасили вогонь у будівлі ресторану на Андріївському узвозі та у багатоповерхівці. 

Нагадаємо, у Шевченківському районі Києва під час пожежі стався вибух у житловому будинку. В одній з квартир загорівся холодильник, а потім вибухнув газ.

Читайте також, що у Солом’янському районі Києва сталася пожежа в металевому вагончику, загинула жінка.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися