У Києві чоловік відбирав у матері пенсію і пропивав її

Правоохоронці повідомили про підозру чоловікові, який знущався з матері

У столиці 40-річний чоловік кричав і ображав 63-річну матір. Більш того він відбирав її пенсію і витрачав на алкоголь. Про це повідомили в пресслужбі поліції.

Вперше жінка викликала поліцію ще навесні. Тоді між сином і матір'ю сталася сварка. На проспект Маяковського прибутку дільничні офіцери поліції, які склали на чоловіка адміністративний протокол.

Як розповів старший дільничний офіцер Деснянського управління поліції Павло Білецький, в майбутньому правоохоронці ще не раз приїдуть на вказану адресу, щоб розібратися з новим скаргами пенсіонерки. Попри неодноразові бесіди з чоловіком він все одно продовжував здійснювати домашнє насильство.

"40-річний правопорушник проживає разом з молодшим братом і матір'ю, в якій систематично забирає пенсію і витрачає на алкогольні напої, а після їх вживання лається та ображає. На підставі зібраних доказів, слідчі фігуранту повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченому статтею 126- 1 (Домашнє насильство) Кримінального кодексу України. Фігуранту загрожує до двох років позбавлення волі ", - додав поліціянт.

Раніше "Коментарі" розповіли про іноземку, яка розчленувала киянина.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися