У Києві вантажівка розчавила два легковика, є жертви (ФОТО)

Смертельна ДТП сталася на Троєщині

У Деснянському районі Києва сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода за участі легкових автомобілів і вантажівки. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію столичної поліції.

За даними правоохоронців, вночі на Троєщині легковик Кіа виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з вантажівкою та автівкою Skoda. ВВ аварії постраждали дві жінки-пасажирки та водій автомобілю Skoda. Постраждалих доставили до лікарні. Проте врятувати життя 41-річному чоловіку лікарям не вдалося. Водій автомобілю Skoda від отриманих внаслідок ДТП травм помер.

Дорожньо-транспортна пригода сталася на вулиці Братиславська На місці аварії працювали слідчі. Водія-порушника затримали поліцейські. Відомо, що 26-річного затриманого перевірили на алкоголь. Чоловік був тверезим. За фактом смертельної ДТП відкрили кримінальне провадження. Затриманому водію оголосили підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху. Чоловіку загрожує від трьох до восьми років тюрми та позбавлення права керувати транспортом на строк до трьох років. Досудове розслідування аварії триває.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на трасі "Київ — Чернігів" сталася ДТП с постраждалими. На броварській Об’їзній дорозі неподалік Квітневого зіткнулися легкові автомобілі Chevrolet, Hyundai та мікроавтобус Volkswagen. В аварії травмовані п’ятеро людей. 

Напередодні на трасі "Київ — Харків" сталася ДТП за участі легкового автомобіля та бензовоза. На Бориспільському шосе зіткнулися легковик та вантажівка. Внаслідок ДТП є постраждалі. Очевидці повідомили, що водій автомобіля Ford рухався по трасі у напрямку Борисполя, не впорався з керуванням та врізався у бензовоз. Після зіткнення спалахнув моторний відсік легковика.

Окрім того, у Дніпровському районі Києва бійка на бульварі Перова призвела до смертельної ДТП, у якій загинув працівник поліції. Подробиці надзвичайної події — у нашому матеріалі.

Нагадаємо, що під Києвом зіткнулися легковий автомобіль та автівка швидкої допомоги. ДТП сталася у Вишгороді. Обидва автомобілі їхали з проспекту Мазепи круговим рухом по вулиці Шолуденка. 55-річний водій медичної допомоги не помітив, що перед пішохідним переходом зупинився автомобіль Hyundai, та зіткнувся з ним. 

Читайте також, як в Оболонському районі Києва нетверезий водій автокрану скоїв ДТП із постраждалими та тікав від правоохоронців.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Володимир

27 листопада 2021, 17:54

Ось невідомо що ліплять журналісти: пишуть, що автотроща відбулася на Троєщині, але на вул. Братиславській (?..). Чи то про різні дві аварії?! Тоді чому заголовок: "Смертельное ДТП произошло на Троещине"?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися