У Броварах на пішохідному переході збили дитину (ФОТО)

ДТП сталася на вулиці Москаленка

У Броварах встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди, в якій постраждала школярка. Про це повідомили у Броварському районному управлінні поліції, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, надзвичайна подія сталася о пів на п’яту вечора на вулиці Сергія Москаленка. Дитину на пішохідному переході збив автомобіль Volkswagen. За кермом знаходився 34-річний водій. В аварії травмована дванадцятирічна школярка. Дівчинку доставили до Броварської центральної лікарні.

Обставини ДТП з’ясовують слідчі. Водіїв правоохоронці закликали не перевищувати швидкість, дотримуватись правил дорожнього руху та бути уважними на дорозі. У Броварському районному управлінні поліції також оприлюднили світлини з місця ДТП.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Борисполі п’яний водій врізався в службовий автомобіль патрульних. За кермом автомобіля Volkswagen Passat був 37-річний мешканець Києва. Він виїхав на зустрічну смугу руху, де сталося лобове зіткнення із службовим автомобілем Патрульної поліції. 

Нагадаємо, у Києві до грудня обмежили рух транспорту на Гостомельському шосе. На перехресті Гостомельського шосе і вулиці Міської розпочали середній ремонт дороги. Дорожнє покриття відремонтують на Гостомельському шосе до межі Києва. Окрім того, у Києві через ремонтні роботи частково обмежили рух транспорту на частині Броварського проспекту. Дорожники оновлюють деформаційні шви. Працюватимуть у напрямку мосту Метро до 10 грудня.

Читайте також, що у Київській області заради будівництва Великої окружної дороги планують знищити ліс та екосистему місцевих громад.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Михайло Лукінюк

30 листопада 2021, 07:45

Якби пішохідні переходи були освітлені, можливо, такого б не сталося? Давно наспіла пора зробити такі запобіжні заходи!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися