У Борисполі п’яний водій протаранив авто патрульних (ФОТО)

Що відомо про ДТП

У Борисполі п’яний водій врізався в службовий автомобіль патрульних. Про дорожньо-транспортну пригоду розповіли у поліції Київської області, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, аварія у Борисполі сталася 28 листопада. Відомо, що за кермом автомобіля Volkswagen Passat був 37-річний мешканець Києва. Він виїхав на зустрічну смугу руху, де сталося лобове зіткнення із службовим автомобілем Патрульної поліції. Керував службовою автівкою 39-річний офіцер Патрульної поліції.

На місці ДТП працювали слідчі та керівництво Бориспільського батальйону патрульної поліції. Внаслідок аварії постраждали двоє патрульних поліцейських. У чоловіків незначні тілесні ушкодження, проте їх доставили до Бориспільської лікарні. Водій автомобіля Volkswagen не постраждав, але в нього помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Автівку керманича вилучили та помістили на штрафмайданчик. На водія склали адміністративний протокол. Обставини ДТП з’ясовують.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві обмежили рух транспорту на вулиці Юрія Шумського. Тут розпочали капітальний ремонт, який планують закінчити до 20 грудня. 

Нагадаємо, у Києві до грудня обмежили рух транспорту на Гостомельському шосе. На перехресті Гостомельського шосе і вулиці Міської розпочали середній ремонт дороги. Дорожнє покриття відремонтують на Гостомельському шосе до межі Києва. Окрім того, у Києві через ремонтні роботи частково обмежили рух транспорту на частині Броварського проспекту. Дорожники оновлюють деформаційні шви. Працюватимуть у напрямку мосту Метро до 10 грудня.

Читайте також, що у Київській області заради будівництва Великої окружної дороги планують знищити ліс та екосистему місцевих громад.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися