Стало відомо, що вибухнуло на Русанівці (ВІДЕО)

Вибух не був надзвичайною подією, а був запланований

Жителі Русанівки були стривожені гучним вибухом, який пролунав в районі вулиці Ованеса Туманяна. Сьогодні вдень, 10 серпня, в районі Русанівської острова стався вибух.

Очевидці відзначають, що посеред дороги загорівся автомобіль, після чого повалив сильний вогонь. Як виявилося, це не було надзвичайною подією. На вулиці зараз проводять зйомки серіалу, так що вибух був запланований по сюжету.

Щоб уникнути непередбачених наслідків на знімальному майданчику чергували пожежники. Як тільки оператори відзняли потрібний матеріал, двоє рятувальників взяли підготовлений шланг і побігли гасити вогонь. Очевидно, що на час зйомок дорогу для автомобілів там перекрили, так що випадкові свідки події не постраждали.


Як повідомляв портал "Коментарі", поліція знешкодила небезпечний предмет, схожий на саморобний вибуховий пристрій. До правоохоронних органів надійшло повідомлення про те, що біля офісної будівлі на вулиці Великій Васильківській знаходиться підозрілий предмет, схожий на вибухівку.

На місці слідчо-оперативна група і співробітники профільних служб поліції дійсно виявили предмет схожий на саморобний вибуховий пристрій. Фахівці вибухотехнічної служби знешкодили вибухівку, в результаті події ніхто не постраждав.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися