На Київщині сталася ДТП з потерпілими (ФОТО)

Подробиці розповіли правоохоронці

Поблизу Білої Церкви сталася дорожньо-транспортна пригода з постраждалими. Про це розповіли у поліції Київської області, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, аварія трапилась сьогодні, 3 січня, вранці. На автомобільній трасі "Миронівка — Карапиші" водій автомобіля "ВАЗ-2101" не впорався з керуванням та з'їхав у кювет. Внаслідок ДТП постраждали троє людей — це пасажири легковика у віці 48, 52 та 61 рік. За кермом знаходився 67-річний мешканець селища Рокитне.

Потерпілих пасажирів доставили до Білоцерківської центральної районної лікарні. Обставини ДТП розслідують правоохоронці. За фактом аварії відкрили кримінальне провадження. Водію загрожує до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортом на такий ж строк.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Дніпровському районі Києва пожежа знищила приміщення виробничо-складської будівлі. З вогнем боролися десятки рятувальників.

Ще одна пожежа сталася сьогодні, 3 січня, під Києвом у заміському готельному комплексі у Вишгороді. На вулиці Спаській горів п’ятиповерховий будинок. Загоряння сталося на даху. З вогнем боролися три години. Подробиці — в нашому матеріалі.

Читайте також, що у Києві через пожежу у багатоповерхівці довелося евакуювати людей



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися