Під Києвом позашляховик протаранив дві огорожі та будівлю (ФОТО)

Подробиці ДТП розповіли у поліції

У Київській області водій позашляховика врізався у дві огорожі та приватний будинок. Про аварію розповіли у Головному управліннї Національної поліції в регіоні, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, дорожньо-транспортна пригода сталася у селі Погреби. За кермом автомобіля Lexus перебував 47-річний чоловік. На заокругленій ділянці дороги водій не впорався з керуванням та в’їхав в огорожу приватного будинку. Після цього позашляховик врізався у сусідній будинок, а потім — зніс металевий паркан будинку навпроти.

На місці аварії працювали патрульні та слідчі. Внаслідок ДТП, окрім водія, ніхто не постраждав. Чоловіка госпіталізували до місцевої лікарні. Обставини аварії з’ясовують.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві за добу на Трухановому острові сталися дві пожежі. Спочатку згорів розважальний клуб "Південний берег Києва", а потім — яхт-клуб "Фрегат". Подробиці — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, у Дніпровському районі Києва пожежа знищила приміщення виробничо-складської будівлі. З вогнем боролися десятки рятувальників. Ще одна пожежа сталася під Києвом у заміському готельному комплексі у Вишгороді. На вулиці Спаській горів п’ятиповерховий будинок. Загоряння сталося на даху. З вогнем боролися три години. Подробиці — в матеріалі "Коментарів".

Читайте також, що у Києві через пожежу у багатоповерхівці довелося евакуювати людей



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися