Під Києвом внаслідок ДТП загинула дитина (ФОТО)

Подробиці смертельної аварії розповіли у поліції

У Вишгородській територіальній громаді сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода за участю дитини. Про це повідомили у поліції Київської області, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, поблизу Вишгорода зіткнулися вантажівка та легковий автомобіль Honda. За кермом легковика знаходився 66-річний водій. Чоловік працює лікарем. ДТП сталася, коли легковик виїздив на головну дорогу з котеджного містечка "Міжріччя". Водій автівки не надав перевагу вантажному автомобілю "МАЗ", який рухався зі сторони Вишгорода у напрямку села Хотянівка.

Внаслідок аварії травмувалися водій легковика та його 11-річна донька. Постраждалих доставили до лікарні. Проте медикам не вдалося врятувати дитину. Від отриманих травм дівчинка померла у медзакладі. У легковику також знаходилася матір дитини. Жінка та 28-річний водій вантажівки під час ДТП не постраждали. Обставини надзвичайної події встановлює поліція.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Святошинському районі Києва величезне дерево розчавило автомобіль з людьми. Внаслідок негоди та штормового вітру дерево впало на автомобіль на вулиці Верховинній, 34. Рятувальникам довелося деблокувати загиблого чоловіка з розтрощеного автомобіля за допомогою спецтехніки. До прибуття рятувальників постраждалу жінку вивільнили з автомобіля та передали медикам свідки надзвичайної події. 

У Броварах негода пошкодила дахи будинків та повалила дерева. Зокрема, у Княжицькій школі та приміщенні старої поліклініки зірвало дахи. Окрім того, штормовий вітер частково пошкодив покрівлю у житловому будинку по вулиці Ярослава Мудрого.

Нагадаємо, у Києві через погіршення погодних умов та снігопад тимчасово заборонили в’їзд великогабаритного транспорту до столиці. Обмеження в’їзду до Києва великогабаритного транспорту чинне з 9 січня. Водіїв вантажних автомобілів просять врахувати цю інформацію та заздалегідь планувати маршрути. Заборону на в’їзд до столиці ввели, щоб мінімізувати затори на дорогах і забезпечити рух снігоприбиральної техніки.

Читайте також, як у Києві водій позашляховика розбив голову перехожому через зауваження.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися