Під Борисполем сталася ДТП із постраждалими (ФОТО)

Подробиці аварії розповіли у поліції

У Бориспільському районі Київської області сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох автівок, є постраждалі. Про це повідомили у поліції Київської області, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, поблизу Борисполя зіткнулися два легкових автомобілі Ford Fiesta та Тoyota Corolla. Аварія сталася на автомобільній трасі "Київ — Харків" поблизу села Любарці. За кермом легковика Ford знаходився 26-річний водій. Він не надав перевагу у русі та врізався в автомобіль Тoyota, за кермом якого був 23-річний чоловік.

Внаслідок ДТП постраждали два пасажири автомобілю Ford, а також дві пасажирки автівки Тoyota. З тілесними ушкодженнями потерпілих госпіталізували до лікарні у Борисполі. На місці аварії працювали слідчі. Обставини ДТП з’ясовують.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що поблизу Вишгорода зіткнулися вантажівка та легковий автомобіль Honda. ДТП сталася, коли легковик виїздив на головну дорогу з котеджного містечка "Міжріччя". Внаслідок аварії травмувалися водій легковика та його 11-річна донька. Медикам не вдалося врятувати дитину. Від отриманих травм дівчинка померла у лікарні.

Нагадаємо, у Святошинському районі Києва величезне дерево розчавило автомобіль з людьми. Внаслідок негоди та штормового вітру дерево впало на автомобіль на вулиці Верховинній, 34. Рятувальникам довелося деблокувати загиблого чоловіка з розтрощеного автомобіля за допомогою спецтехніки. До прибуття рятувальників постраждалу жінку вивільнили з автомобіля та передали медикам свідки надзвичайної події. 

Читайте також, як у Києві водій позашляховика розбив голову перехожому через зауваження.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися