В аеропорту "Бориспіль" іноземець погрожував терактом (ФОТО)

Подробиці розповіли патрульні поліцейські

В міжнародному аеропорту "Бориспіль" іноземний громадянин перелякав пасажирів погрозою здійснити теракт. Про це повідомили у Патрульній поліції Борисполя, передають "Коментарі".

Про погрози іноземця в аеропорту "Бориспіль" правоохоронцям розповіли небайдужі громадяни. Люди вказали патрульним напрямок, в якому пішов чоловік. Оперативники відшукали чоловіка, який погрожував терактом, на території аеропорту. Ним виявився 27-річний іноземець. Правоохоронці перевірили його, але заборонених предметів не виявили. Згодом іноземець зізнався, що вигадав чутки про теракт. Свій намір він не зміг пояснити.

Бориспільські патрульні доставили чоловіка до відділку поліції та склали на нього протокол про адміністративне правопорушення. За поширювання неправдивих чуток іноземцю загрожує штраф.


Додамо, що у Києві кілька дній поспіль надходить низка повідомлень про мінування станцій метро, торгівельних центрів, вокзалів та шкіл. Сьогодні, 18 січня, на наявність вибухових предметів у столиці перевіряють десятки навчальних закладів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що лише за добу у міжнародному аеропорту "Бориспіль" українським прикордонникам пропонували сотні доларів хабарів. Один з випадків стався за участю громадянина Непалу, який також прибув в Україну авіарейсом з ОАЕ. Подробиці — у нашому матеріалі.

Нагадаємо, у міжнародному аеропорту "Київ" (Жуляни) не пропустили в Україну російську модель і на три роки заборонили в’їзд росіянину, який виявився гітаристом російського рок-гурту "Город 312". 

Читайте також, що в аеропорту "Бориспіль" росіянка намагалася обдурити прикордонників



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися