У Києві вогонь знищив приміщення кафе (ФОТО)

Пожежа сталася у Шевченківському районі столиці

У Шевченківському районі Києва згоріло приміщення непрацюючого закладу громадського харчування. Про це розповіли у Державній службі з надзвичайних ситуацій України у столиці, передають "Коментарі".

За даними столичних рятувальників, пожежа у будівлі кафе сталася сьогодні, 18 січня, вранці. Заклад громадського харчування, розташований на вулиці Стеценка, 3/1, зараз не працює. Пожежа у двоповерховій будівлі кафе охопила площу у 50 квадратних метрів. Вогонь гасили понад два десятки рятувальників. Пожежу вдалося локалізувати за пів години. Жертв та постраждалих немає. Обставини та причину виникнення пожежі встановлюють правоохоронці.

Окрім того, напередодні дві пожежі сталися у Святошинському районі Києва. Згоріли приватна садиба та приміщення стоматології. Подробиці — в нашому матеріалі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Святошинському районі Києва стався вибух газового балону на автомобільній стоянці. У приміщенні охоронця почалася пожежа. Вогонь також перекинувся на припаркований поруч автомобіль. 

Нагадаємо, у Києві шахрай ошукував людей у фейковому "обміннику" та зникав з грошима потерпілих. У Шевченківському районі столиці чоловік орендував приміщення, де облаштував фіктивний пункт обміну валют. Клієнтів заманював через інтернет оголошенням про обмін валюти за вигідним курсом.

Читайте також, як у Києві викрили та закрили бордель.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися