Велика аварія на Оболоні: сотні будинків без гарячої води

Відновити водопостачання планують за два дні

Подвійне пошкодження магістральної тепломережі призвело до перебоїв в постачанні гарячої води жителям Оболонського району столиці. Аварія залишила без води 180 житлових будинків. Про це повідомили в "Київтеплоенерго". Як розповіли в компанії, аварію виявили сьогодні за адресою: вул. Йорданська, 14.

Відзначається, що аварійно-відновлювальна бригада оперативно локалізувала місце пошкодження і розпочала ремонтні роботи. Відновити послугу планують після завершення ремонтних робіт 21 серпня. Відзначимо, що за інформацією комунальних служб трубопровід, на якому сталася аварія, було прокладено близько півстоліття тому.

Як повідомляв портал "Коментарі", раніше в Києві неподалік торгового центру Ocean Plaza порвалася труба теплотраси та стався підмив асфальтового покриття, через що були спровоковані дорожні аварії. Так, на вулиці Антоновича маршрутка провалилася під асфальт, чотирьох пасажирів евакуювали. Також через "повені" постраждав тролейбус, з якого евакуювали трьох киян. На щастя, постраждалих немає.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися