На Русанівських садах згоріли гараж та автомобілі (ФОТО)

Масштабну пожежу гасили кілька годин десятки рятувальників

У Дніпровському районі Києва на Русанівських садах сталася масштабна пожежа. Про це розповіли у Державній службі з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України у столиці, передають "Коментарі".

Про пожежу на вулиці Садовій рятувальникам повідомили о пів на третю ночі. На приватній території горів перший поверх двоповерхового гаражу. Вогонь розповсюдився на другий поверх, на дах будівлі та на автомобіль ВMW. Існувала загроза, що полум’я перекинеться на сусідні житлові будинки. Гасіння пожежі ускладнювала відсутність протипожежного водопостачання. Рятувальникам довелося організувати підвоз води.

З вогнем боролися чотири години 23 працівника ДСНС та п’ять одиниць спецтехніки. Під час гасіння пожежі вдалося евакуювати з гаражу автомобіль Chevrolet Lanos. Проте пожежа повністю знищила 300 квадратних метрів конструкцій будівлі, автомобілі Mitsubishi Lancer та BMW. Жертв та постраждалих немає.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у кількох районах Києва сталися пожежі у багатоквартирних житлових будинках і на складі, окрім того — вщент згорів автомобіль. Подробиці про надзвичайні ситуації у столиці — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, в Оболонському районі Києва пожежа повністю знищила приватний житловий будинок.

Читайте також, що у Дніпровському районі Києва горіла будівля непрацюючого ресторану.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися