У Києві сталася пожежа на стоянці вантажних автомобілів

Є постраждалі

У Святошинському районі Києва сталася пожежа на території стоянки вантажних автомобілів, під час якої постраждав чоловік. Про це розповіли у Державній службі з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України у столиці, передають "Коментарі".

Про пожежу на території стоянки вантажних автомобілів на вулиці Трублаїні, 2 рятувальникам повідомили вночі 22 лютого. Займання сталося у металевій побутівці. Полум’я також перекинулося на поруч припаркований тентовий причіп вантажівки.

Працівник стоянки 1971 року народження намагався самостійно загасити пожежу до приїзду працівників ДСНС. Через це чоловік отримав опіки обличча та рук другого ступеню. Потерпілого передали медикам та госпіталізували до лікарні. Рятувальники ліквідували пожежу за пів години, проте вогонь повністю знищив побутівку, пошкодив тент та дерев’яне перекриття вантажного причепу. Причина пожежі поки що невідома.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у кількох районах Києва сталися пожежі у багатоквартирних житлових будинках і на складі, окрім того — вщент згорів автомобіль. Подробиці про надзвичайні ситуації у столиці — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, в Оболонському районі Києва пожежа повністю знищила приватний житловий будинок. 

Читайте також, що у Дніпровському районі Києва на Русанівських садах сталася масштабна пожежа — згоріли гараж і автомобілі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися