Село під Києвом вкотре обстріляли з РСЗВ "Град"

Від атаки окупантів потерпають Нові Петрівці

У Вишгородському районі російські окупанти сьогодні, 19 березня, з важкої артилерії обстріляли населений пункт Нові Петрівці. Про це повідомили у поліції Київської області, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, внаслідок обстрілів з реактивної системи залпового вогню "Град" у селі Нові Петрівці загорілося поле. Ворожий снаряд також влучив в автозаправну станцію. Пожежу вже ліквідувати. Потерпілих немає. Поліцейські фіксують наслідки обстрілу.

Це вже не перший обстріл населеного пункту Нові Петрівці. Окупанти з важкої артилерії обстріляли село 17 березня, внаслідок цього загинула дворічна дитина, ще четверо людей травмовані. Під обстріли окупантів потрапив житловий сектор населеного пункту: зруйновано багатоповерхівку та пошкоджено сусідні житлові будинки. 

14 березня російські окупанти також обстріляли Нові Петрівці з реактивної системи залпового вогню "Град". Загинув мирний мешканець, ще один отримав поранення. Від масованої атаки окупантів зазнали пошкоджень та руйнувань Національний музей-заповідник "Битва за Київ у 1943 році", церква та інші об’єкти інфраструктури. Окрім того, декілька снарядів потрапили на територію лікарні.

Нагадаємо, лише за минулу добу на Київщині зафіксовано 240 обстрілів російських окупантів, найбільше — в Бучанському та Броварському районах. Ворожими обстрілами на Київщини зруйновано житловий фонд шести міст та одинадцяти селищ, пошкоджено понад два десятки об’єктів соціальної інфраструктури — лікарні, заклади освіти, церкви та музеї, а також Центр надання адміністративних послуг. Найбільше руйнувань зафіксовано в Бучанському, Броварському та Вишгородському районах Київщини.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські війська окопуються під Києвом, а Кремль готується до затяжної війни проти України. Нові ворожі фортифікаційні споруди зафіксовані з супутника поблизу Гостомелю. 

Дивіться також відео, як під Києвом розбомбили та потопили колону окупантів при спробі перекинути техніку через річку Ірпінь. 





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися