Макарів знаходиться під обстрілами з артилерії, тривають бої (ФОТО)

У поліції розповіли про ситуацію

У Макарові тривають запеклі бої з російськими загарбниками, місто знаходиться під постійними артилерійськими обстрілами. Про оперативну ситуацію розповів начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

Попри ворожі обстріли Макарова правоохоронці продовжують працювати та допомагати мешканцям в зонах, де ведуться бойові дії. Макаров обстрілюють з ворожої артилерії. Снаряди вщент рознесли Макарівське відділення поліції. У будівлі зруйновано дах та спалені полум’ям вікна, але не згорів український стяг. Кожний другий будинок у Макарові пошкоджений, або знищений, повідомив Нєбитов. 

За оперативною інформацією Генерального штабу Збройних Сил України, у Київській області продовжується дезертирство у російських окупаційних підрозділах. Так, у Макарівському районі поблизу населеного пункту Гавронщина російські загарбники вкрали автомобілі місцевих мешканців. Окупанти передяглись у награбований цивільний одяг та виїхали у бік кордону з Білоруссю.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під Києвом російські окупанти здійснюють чергові спроби перекинути бойову техніку через річку Ірпінь за кількома напрямками. Однак Збройні Сили України не дають їм здійснити плани щодо наступу на столицю.

Нагадаємо, напередодні українські військові знищили зведений загін танкового полку російських окупантів під час їхньої чергової спроби наступу на Київ. На окремих напрямках у Броварському районі Київської області ворожі підрозділи відрізані від постачання продуктів та пального. Десантно-штурмові війська ЗСУ продовжують нищити колони забезпечення окупантів по всій Україні.

Окрім того, у Київській області українські військові знищили артилерійську позицію російських загарбників. Серед знищеної ворожої техніки реактивна система залпового вогню "Град". 

Читайте також, як через підрив дамби окупантами річка Ірпінь перетворилася на фортифікаційну споруду для Києва.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися