У Києві дитина впала у каналізаційний люк

Хлопчика врятував випадковий перехожий, який почув дитячий крик

У понеділок, 2 грудня у Києві дитина провалився у каналізаційний люк на території міськлікарні №10 з боку вулиці Голосіївської. Про це повідомляють користувачі пабліку "Сусіди. Голосіїв" у Facebook.

Повідомляється, що напередодні вдень, 1 грудня, хлопчик 10-12 років гуляв із собакою. Потім хлопчик зник. Згодом один із очевидців почув дитячий крик і побачив хлопчика, який стояв по шию у стоках при температурі повітря на вулиці у +1 градус. 

"Судячи з усього, відчуваючи природну допитливість, поліз на каналізаційний колектор. Був він прикритий люком або просто відкритий... Проходив повз, на іншому боці вулиці, випадково, ледь почув дитячий крик (на вулиці шумно від машин), побачив маленьку собаку, яка вторила ледь чутному дитячому плачу... Вдалося дістати бідолаху", – повідомляють очевидці. 

 Як раніше повідомляло видання "Коментарі", поліція затримала підозрюваних у вбивстві 3-річної дитини у Києві. Повідомляється, що сьогодні поліцейським вдалося затримали підозрюваних у вбивстві дитини. Зараз із ними спілкуються оперативники та слідчі. Проводяться невідкладні слідчі дії.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися