У Чорнобильській зоні на міні підірвалися рятувальники ДСНС

Поряд із місцем трагедії виявили ще 5 мін

У Чорнобильській зоні в лісі на міні підірвалися рятувальники ДСНС. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив голова поліції Київської області Андрій Нєбитов.

У дописі поліції Київської області зазначається, що в результаті вибуху міни рознесло кабіну машини. Через вибух двох осіб госпіталізували з пораненнями різних ступенів тяжкості. 

Також зазначається, що поруч із місцем, де розірвалася міна, було виявлено й знешкоджено ще 5 мін.

"Цієї ж доби на міні підірвався і тракторист, який працював на одному із полів Броварщини", - йдеться в повідомленні поліції Київської області.

Як повідомляли раніше "Коментарі", "спецпристрої" російських окупантів показав керівник поліції Київщини. Військово-польовий телефон з минулого століття, "ноу-хау" російської армії та пропагандистські газети окупантів показав керівник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

Також "Коментарі" писали, що МЗС запросило Папу Римського Франциска відвідати Київ. Міністерство зовнішніх справ також висловило вдячність Папі Римському за спроби встановити справедливий мир і зупинити війну, яка не була спровокована ні Україною, ні НАТО, ні будь-якою іншою третьою стороною.

Читайте на порталі "Коментарі": міжнародний фонд з п'яти країн допомагатиме у відновленні Київщини: подробиці. Представники влади Київської області провели зустріч із представниками фонду "Партнерство за сильну Україну", де обговорили проект, що передбачає відбудову населених пунктів Київщини.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися