Киян попросили не панікувати через задимленість у місті: названо причину

У Київській області горить ліс біля села Розважів, а також ліс поблизу села Дитятки в Чорнобильській зоні

На Київщині палають ліси, горить близько 1 га територій. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив міський голова Києва Віталій Кличко.

"Лісові пожежі палають у Київській області. Горить приблизно 1 гектар лісу в Іванківському районі біля села Розважів. Також горить ліс поблизу села Дитятки в Чорнобильській зоні. Працюють на ліквідації пожеж бійці ДСНС та піротехніки, задіяна спецтехніка", - заявив мер міста Кличко на своєму каналі в Телеграмі.

Кличко звернувся із закликом до жителів Києва не панікувати, якщо виникатиме задимленість у місті.

"Зачиняйте вікна в помешканнях та без потреби не перебувайте на вулиці", - заявив мер Києва.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Україна зруйнувала плани РФ провести 9 травня парад у Києві: у Міноборони повідомили подробиці. Ганна Маляр висловила впевненість у тому, що російські військові скоро зіштовхнуться ще з більшими розчаруваннями в Україні.

Також "Коментарі" писали, що у Чорнобильській зоні на міні підірвалися рятувальники ДСНС. У дописі поліції Київської області зазначається, що в результаті вибуху міни рознесло кабіну машини. Через вибух двох осіб госпіталізували з пораненнями різних ступенів тяжкості. Поруч із місцем, де розірвалася міна, було виявлено й знешкоджено ще 5 мін.

Читайте на порталі "Коментарі": МЗС запросило Папу Римського Франциска відвідати Київ. У Міністерстві висловили Папі Римському вдячність за те, що докладав зусилля для припинення розпочатої Росією війни.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися