На Київщині оголосили 1 рівень небезпеки: що прогнозують

Синоптики повідомили про жовтий рівень небезпеки в Київській області

На Київщині вночі 10 та 11 травня оголошено перший рівень небезпеки через сильні заморозки на землі. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в Укргідрометцентрі.

"Вночі 10 та 11 травня по області на поверхні ґрунту заморозки 0–3°. І рівень небезпеки, жовтий", - повідомляє Укргідрометцентр.

Також синоптики наголосили, що небезпека не стосується Києва і там заморозки не очікуються.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Броварах розпочала роботу виставка про битву за Київ. У Броварах у приватному музеї зброї Євгенія Гредунова відкрили виставку під назвою "Московитсько-Українська війна. Битва за Київ. Березень 2022 року. Бої на Броварському напрямку". На виставці можна побачити експонати, що зібрали під час бойових дій з російськими окупантами у Броварському районі Київської області у березні цього року.

Також "Коментарі" писали, що дипломати США та Канади повернулися до Києва. До Києва повернулася тимчасова повірена у справах США в Україні Крістіна Квін та ще кілька американських дипломатів. 

Читайте на порталі "Коментарі": у лісі під Броварами чоловік підірвався на російській міні. У Броварському районі біля села Залісся місцевий житель під час прогулянки в лісосмузі підірвався на міні, що залишили російські військові.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися