У Києві оголошено 1 рівень небезпеки: киян просять закрити вікна й сховатися

У Києві оголошено жовтий рівень небезпеки

Сьогодні, 18 травня, у Києві спостерігатиметься сильний вітер 15-18 м/с. Як повідомляють "Коментарі", про 1 рівень небезпеки, тобто жовтий, попереджає Український гідрометцентр. 

Спеціалісти звернулися до жителів столиці із закликом дотримуватися головних правил:

усі вікна мають бути щільно закритими, а з балконів і лоджій необхідно прибрати всі предмети, які можуть раптом впасти,

на вулиці не підходити близько до дерев, рекламних щитів, ліній електропередач,

якщо буде сильний вітер, необхідно сховатися в найближчому укритті,

не перебувати біля високих дерев, а також не паркувати біля них свій транспорт.

Якщо ж дерево впало або зламалися гілки, то варто зателефонувати до аварійно-диспетчерської служби КО "Київзеленбуд": (044) 272-40-18.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у селі Мощун, що став останнім бастіоном на шляху російських окупантів з Гостомелю до Києва, місцевих мешканців не попередили, що зовсім поряд тривають запеклі бойові дії. Про те, що мешканцям села Мощун загрозує небезпека через бої у Гостомелі, їх ніхто не попередив.

Також "Коментарі" писали, що у Зеленського знали, що росіяни зайшли в Чорнобильську зону ще до штурму. У Чорнобильській зоні російські військові під виглядом навчань з території Білорусі тренувалися перекидати понтонні переправи через Прип’ять та концентрували живу силу за кілька тижнів до початку повномасштабної війни.

Читайте на порталі "Коментарі": мер Борисполя розповів про затримку соціальних виплат. Усі соціальні виплати фінансуються з державного бюджету, а не з місцевого, зазначив мер Борисполя. Тож місцева влада важелів впливу на прискорення виплат немає.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися