Вибухи у Києві: у КМДА розповіли, що сталося у столиці

У КМДА відреагували на повідомлення про звуки вибухів

Перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник пояснив, чому 20 травня вранці можна було почути звуки вибухів. Як повідомляють "Коментарі", заяву Микола Поврозник зробив в ефірі національного телемарафону.

Уранці 20 травня в столиці оголосили повітряну тривогу. У деяких київських телеграм-каналах почали поширюватися повідомлення про звуки вибухів, які почули кияни. Були припущення, що в Києві чи околицях або триває розмінування територій, або спрацювало ППО.

Перший заступник голови КМДА під час телемарафону новин відповів на поширювані повідомлення. За словами Поворозника, жодної надзвичайної ситуації в Києві не сталося. 

"Наразі в місті жодних надзвичайних ситуацій не зафіксовано, спрацювали, дійсно, сили протиповітряної оборони. Зараз в місті все більш-менш спокійно", - заявив Поворозник.

Як повідомляли раніше "Коментарі", на Київщині прикордонники знайшли на узбіччі міни окупантів. Також у Державній прикрдонній службі зазначили, що російські військові мінують місцевість, коли відступають, і це створює додаткову загрозу життю не лише українських бійців, але й місцевих мирних жителів.

Також "Коментарі" писали, що відбувся суд над військовим РФ у Києві: дружина вбитого цивільного обрала покарання для окупанта. У суді триває допит дружини вбитого чоловіка. Згідно з інформацією свідка, у цивільного не було зброї, коли він виходив із дому, і на ньому був звичайний цивільний одяг.

Читайте на порталі "Коментарі": у Києві попрощалися із загиблим під Ізюмом аеророзвідником, викладачем київського університету. Прощання з Денисом Антіповим відбулося біля храму Святого Миколая на Аскольдовій могилі. Усі присутні стали навколішки, щоб вшанувати Героя.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися