Нова композиція бойового гусака з’явилася у Києві (ФОТО)

Комунальники розповіли, де вона знаходиться

У Дніпровському районі Києва встановили ще одну композицію з бойовим гусаком. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію комунального підприємства з управління зеленими насадженнями району.

Нова локація з бойовим гусаком та відомою фразою "Ану, скажи, па-ля-ни-ця!" розташована на Броварському проспекті. Побачити її можна поблизу Гідропарку. Фразу, завдяки якій в Україні щодня виявляють російських диверсантів, розмістили на площі у майже пів сотні метрів. Її виконали з крихти, фанери та бордюрної стрічки.

Це вже другий бойовий гусак у Дніпровському районі Києва. Першого створили на схилі транспортної розв’язки поблизу станції метро "Лівобережна". На початку червня столичні комунальники створили квіткову композицію з відомою фразою "Привіт! Ми з України" на честь гусаків, які "збили" літак російських окупантів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві поблизу однієї зі станцій метро створили квіткову композицію відомої рожевої панами соліста гурту Kalush Orchestrа. Подробиці — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, квіткова композиція "Київська Мадонна в метро" стала переможцем у голосуванні серед кращих патріотичних інсталяцій з квітів у Києві. У конкурсі брали участь майже три десятки квітково-патріотичних композицій, зокрема квітник у вигляді знаменитої марки з російським кораблем та композиції "Літак "Мрія", за основу якого взятий дитячий малюнок.

Читайте також, що до Дня Незалежності України у Києві створять нові квіткові панно.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися