Величезний прапор України розгорнуть через береги Дніпра у Києві

Де та коли проведуть мистецький флешмоб

У Києві об’єднають береги річки Дніпро величезним прапором України, який розгорнуть від Паркового пішохідного мосту до Труханова острова. Мистецьку акцію анонсували в Міністерстві культури та інформаційної політики України, передають "Коментарі".

Правий і лівий береги Дніпра символічно об'єднають в межах мистецької акції "Україна єдина". Український прапор довжиною в 430 метрів розгорнуть через Парковий пішохідний міст на Труханів острів у неділю, 28 серпня. У заході візьмуть участь представники Міністерства культури та інформаційної політики України, Херсонського Академічного театру імені Миколи Куліша, громадські активісти та переселенці з Мелітополя,  Маріуполя і інших міст України.

Учасники патріотичного флешмобу мають на меті показати, що територія України неподільна і недоторкана, а Донецьк, Маріуполь, Луганськ, Херсон, Мелітополь і Крим – це Україна! Початок акції о 10:00.

Нагадаємо, напередодні Дня Незалежності з Києва у мандрівку Україною вирушив потяг, що розповідатиме про героїзм українців на окупованих територіях. Кожен вагон присвячений людям з одного з окупованих регіонів України — є тут і вагон захисників "Азовсталі". Подробиці про новий арт-проект під назвою "Потяг до перемоги" — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві цього року привітали Україну з Днем Незалежності по-особливому. Дивіться вражаюче відео з патріотичними композиціями з квітів, що прикрасили до свята кожен район столиці. На кадрах можна побачити інсталяцію ударного безпілотника "Байрактар", квіткову композицію зі словами вдячності за незалежність Збройним Силам України, символ незламності полку "Азов", клумбу, де оселився відомий пес-демінер Патрон, та інші неймовірні квіткові панно.

Читайте також, що в Броварах спалахнув скандал через новий арт-об’єкт для центрального парку.

Читайте также