У Києві "озброїли" видатні пам’ятники культури (ФОТО)

Ілюстрації присвятили Дню Незалежності України

Креативна агенція Sasquatch Digital оприлюднила світлини, на яких рекламники "озброїли" українські пам’ятники культури. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію компанії.

Творчі ілюстрації "озброєних" видатних діячів створили з нагоди Дня Незалежності України. Так в компанії привітали українців зі святом та висловили вдячність захисникам та захисницям за можливість святкувати День Незалежності у вільній країні.

"Віримо, що зовсім незабаром усі разом будемо насолоджуватися видом із Ластівчиного гнізда — а поки що згодяться і меми про нього, чи не так? Словом, віримо у наших героїв та героїнь і щосили чекаємо на остаточну перемогу!" — йдеться у дописі авторів до фото.

Нагадаємо, у Києві владі пропонують демонтувати пам'ятник Олександру Пушкіну і перейменувати парк, названий на честь цього російського поета. Петиція №11062 щодо знесення пам'ятника Пушкіну на проспекті Перемоги поблизу станції метро "Шулявська" та зміни назви парку, де він знаходиться, зареєстрована на сайті мерії столиці. Автор звернення пропонує перейменувати парк на честь Олександра Довженка. До речі, парк імені Пушкіна у Києві розташований поблизу кіностудії імені Олександра Довженка. Тож автор петиції не випадково пропонує саме таку зміну назви столичної зони відпочинку.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві цього року привітали Україну з Днем Незалежності по-особливому. Дивіться вражаюче відео з патріотичними композиціями з квітів, що прикрасили до свята кожен район столиці. На кадрах можна побачити інсталяцію ударного безпілотника "Байрактар", квіткову композицію зі словами вдячності за незалежність Збройним Силам України, символ незламності полку "Азов", клумбу, де оселився відомий пес-демінер Патрон, та інші неймовірні квіткові панно.

Читайте також та дивіться фото, як малюків-засновників Києва вбрали у вишиванки до Дня Незалежності України.

Читайте также