В центрі Києва встановили стенд "Бавовна над Кремлем" (ФОТО)

Як виглядає та де встановили експозицію

В центрі Києва облаштували нову фотозону у вигляді патріотичної поштової марки під назвою "Бавовна над Кремлем". Як передають "Коментарі", організаторами експозиції виступили рух "Чесно".

Нову фотозону можна побачити поряд із будівлею Київської міської державної адміністрації на вулиці Хрещатик. Сфотографуватися з новою поштовою маркою із символічною назвою "Бавовна над Кремлем" можуть усі охочі.

Нагадаємо, в центрі Києва напередодні Різдва погасили марку "Щедрик. Carol of the Bells". Подія відбулася на Софійській площі під виконання "Щедрика" дитячим хором "Веселка".

Торік на початку грудня в центрі Києва у продаж випустили марку на честь звільнення Херсону від російських окупантів. Черга за новою маркою під назвою "Херсон – це Україна" вишикувалась на Майдані Незалежності до головного відділення "Укрпошти". Нова марка присвячена звільненню Херсону 11 листопада. Місто було під окупацією з початку повномасштабного вторгнення російських військ в Україну.

В листопаді у Києві на пішохідному мосту, що витримав ракетні удари російських окупантів, запустили марку "Кримський міст на біс!", присвячену тому мосту, який не витримав.

У вересні під час свята першого дзвоника в Ірпені президент України Володимир Зеленський, генеральний директор "Укрпошти" Ігор Смілянський, першокласники за участі відомого пса-сапера запустили марку "Пес Патрон". Найвідомішому саперу України присвятили благодійні поштові марки. Усі зібрані кошти будуть спрямовані на закупівлю машини для розмінування Armtrac 400

Влітку в продажі онлайн та у відділеннях "Укрпошти" з’явилася марка з літаком АН-225 "Мрія".

У квітні в Києві на головному поштамті країни запустили першу воєнну марку України — руський корабель.

Дивіться також відео, як один із супермаркетів у Києві "втопив" крейсер "Москва".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися