У Києві черги за маркою на честь звільнення Херсону (ФОТО)

Як виглядає нова марка

В центрі Києва зібралася черга за новою маркою, присвяченою на честь звільнення Херсону від російських окупантів. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію у столичних пабліках.

Черга за новою маркою під назвою "Херсон – це Україна" вишикувалась на Майдані Незалежності до головного відділення "Укрпошти". Нова марка присвячена звільненню Херсону 11 листопада. Місто було під окупацією з початку повномасштабного вторгнення російських військ в Україну. Бажаючим придбати марку довелося записуватись в чергу з самого ранку.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що між Києвом та звільненим від російських окупантів Херсоном відновили курсування пасажирських поїздів. Перший рейс поїзду Київ — Херсон вирушив зі столиці 18 листопада. Поїзди відправляються з Києва по парних числах, а з Херсона — по непарних. 

Окрім того, напередодні між Києвом та Ізюмом відновили курсування пасажирських поїздів. Перший рейс вирушив зі столиці 17 листопада. Поїзд з Києва прямує через Полтаву, Харків, Балаклію та інші міста. Поїзд №112/111 Київ — Ізюм вирушає зі столиці о 22:55 і прибуває в Ізюм о 12:00. У зворотному напрямку, з Ізюма, поїзд вирушає з 18 листопада о 18:22 і прибуває до Києва о 06:10.

Нагадаємо, що поїзди з Києва на захід України змінили маршрути курсування. Новий графік ввели через створення міжнародного залізничного хабу в Чопі. Подробиці — в нашому матеріалі.

Читайте також, що між Києвом та Миколаєвом відновили курсування пасажирських поїздів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Вася

13 грудня 2022, 06:53

Всі впевнені що за маркою. А не за чимось іншим

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися