В метро Києва відкрили виставку про авіакатастрофу в Броварах (ВІДЕО)

Де можна подивитись експозицію

У Києві розпочала роботу фотовиставка під назвою "Перерваний політ". Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Міністерства внутрішніх справ України.

Виставку відкрили на станції метро "Золоті ворота". На ній представлені роботи військового фотографа, лейтенанта Національної гвардії України Миколи Анацького. Фотограф трагічно загинув в авіакатастрофі гелікоптера в Броварах 18 січня 2023 року разом із керівництвом і колегами із МВС.

На виставці "Перерваний політ" представлено 30 фотографій Миколи Анацького, які він зробив у відрядженнях з міністром внутрішніх справ України Денисом Монастирським. Деякі фото зроблені у Краматорську, Вінниці, Кременчуці, Харкові, Бахмуті. 

"У кожній цій світлині, незважаючи на те, що тут показаний біль, руйнування та дуже важкі емоції, у кожній з них є добро. Він стояв завжди за кадром, але весь цей світ, весь поганий світ — він бачив ідеальним. І Микола хотів, щоб цей світ таким ідеальним бачили і ми", — прокоментувала дружина військового фотографа Вікторія Анацька.


Нагадаємо, у Києві відкрили виставку, присвячену захисникам “Азовсталі”. Виставка під назвою "Азовсталь: нові сенси" працює у Національному музеї історії України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві в вестибюлі станції "Золоті ворота" відкрилась виставка дитячих малюнків "Довкілля та війна очима дітей". Мистецький проєкт присвятили річниці повномасштабного вторгнення російських окупантів в Україну, яке розпочалась 24 лютого 2022 року, і дев’ятій річниці російсько-української війни, яка розпочалась у лютому 2014 року із анексії Криму.

Дивіться також фото, як в центрі Києва Путіна послали за руським кораблем.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися