Під Києвом встановлюють меморіал українським військовим (ФОТО)

Де буде розташований пам’ятний знак

Неподалік Києва, у селі Мощун, встановлюють меморіал українським військовим під назвою "Янголи перемоги". Про це розповіли у Гостомельській селищній військовій адміністрації, передають "Коментарі".

Пам’ятник встановлюють із залученням благодійних організацій та волонтерів. Зараз у Мощуні вже розпочато процес благоустрою території меморіального місця-пам’яті. Територію вже розчистили від сміття, облаштували під’їздну дорогу, встановили частину подіуму та місце для зібрання людей.

"Усі ці заходи спрямовані до дня, коли рідні та близькі загиблих воїнів збираються разом для вшанування їхньої пам’яті. Даний захід відбудеться 11 березня", — повідомили у Гостомельській селищній військовій адміністрації.

Оприлюднені фото з місця встановлення меморіалу українським військовим під назвою "Янголи перемоги".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Голосіївському районі Києва зелена зона та частина парку опинилися під загрозою забудови. На земельній ділянці поряд з Голосіївським парком планують побудувати житловий комплекс. На землю претендує забудовник ТОВ "Молодіжний житловий комплекс "Оболонь".

Нагадаємо, на мера Києва Віталія Кличка подали заяву в Національне агентство з питань запобігання корупції через скандал з орендою землі в Оболонському районі столиці в парку "Наталка"У Київській міській раді стверджують, що землю передали в оренду цілком законно.

Дивіться також відео розслідування, чому правда про кесон в парку "Наталка" у Києві може коштувати Кличку посади мера.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися