На станції метро у Києві відкрили виставку про війну та пропаганду (ФОТО)

Де можна побачити інтерактивну експозицію

У Києві на станції метро "Золоті ворота" відкрили інтерактивну виставку "Справжні причини війни, або як працює російська пропаганда". Про експозицію розповіли у Київському метрополітені, передають "Коментарі".

Організатори зазначили, що особливість виставки в тому, що в ній поєднано знайомий всім формат постерів з новітніми технологіями. При наведенні смартфону мобільний додаток edAR активує та "оживлює" плакати. Крім того, інтерактивні формати показують свою ефективність у розвитку медіаграмотності та показують, як жити в інформаційному середовищі в умовах війни.

Російські окупанти використовують всі можливі варіанти інформаційної зброї, тому основна мета експозиції – навчити людей розрізняти маніпуляції та пропаганду та вміти розвінчувати фейки. Інтерактивна виставка про війну та пропаганду триватиме до 24 травня у вестибюлі станції "Золоті ворота".

Нагадаємо, унікальні зразки скляного посуду, парфумерних флаконів, аптечної тари та інші експонати можна побачити на виставці у Музеї історії міста Києва. На виставці "Історія у склі" можна познайомитись із київським побутом, застосуванням скляної тари у фармацевтичній галузі, парфумерній справі та розливі рідин різного призначення. В експозиції відтворили елементи інтер’єрів шинку, будуару, їдальні ХІХ століття і аптеку XVIII століття.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у київському парку Співоче поле відкривають сезон виставкою тюльпанів та іншими весняними квітами. Скоро тут розквітнуть понад 500 тисяч тюльпанів. Киян запросили на відпочинок серед квітів. Парк розпочне роботу цього тижня. 

Окрім того, у дендропарку для сімейного відпочинку "Добропарк", розташованому під Києвом, починають квітнути мільйони тюльпанів та інші квіти. Відкриття довгоочікуваного сезону тюльпанів відбудеться 28 квітня. На відвідувачів чекатимуть три мільйони тюльпанів 136 сортів і шість квіткових локацій "Добропарку".

Читайте також, що у Софійському соборі в Києві відкрили виставку унікальних ікон.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися