Дзвіницю Києво-Печерської лаври відкрили для відвідувачів (ФОТО)

Оприлюднено графік роботи та вартість квитків

У столиці відсьогодні, 1 травня, дзвіниця Києво-Печерської лаври вперше за час повномасштабної війни відкрилася для відвідувачів. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію заповідника.

Піднятися на Велику лаврську дзвіницю Києво-Печерської лаври можна щодня з 10:00 до 18:00. Вартість квитка становить 150 гривень. Під час повітряної тривоги відвідувачі можуть спуститися в укриття на першому поверсі дзвіниці.

Велика лаврська дзвіниця – один з візуальних символів Києва. З дзвіниці відкривається величний краєвид на мальовничий Дніпро. У ХІХ столітті мандрівники свідчили, що за ясної погоди з далекоглядної труби можна бачити з верхнього ярусу лаврської дзвіниці Козелець, Переяслав, Васильків й околиці на відстані щонайменше 150 кілометрів.

На дзвіницю можна піднятися, подолавши понад 200 сходинок. З висоти пташиного польоту у 60 метрів можна насолодитися чудовою панорамою Києва.

Нагадаємо, що у дендропарку для сімейного відпочинку "Добропарк", розташованому під Києвом, розквітлі мільйони тюльпанів та інші квіти. Про нову експозицію розповіли у закладі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві офіційно розпочався черговий весняно-літній сезон у Київському зоопарку. Майже всі тварини вже перейшли до своїх літніх майданчиків та ставків, а парк зазеленів та розквітнув красою квітів та дерев.

Читайте також, що у Києві на території Гідропарку відновив роботу парк динозаврів "Динопарк".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися