У Будинку природи у Києві стартувала унікальна виставка

Експозиція має назву "Природа під захистом радіації"

У Київському міському Будинку природи почала роботу унікальна виставка світлин "Природа під захистом радіації". Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію організаторів.

Організаторами експозиції є Київський міський Будинок природи та Чорнобильській радіаційно-екологічний біосферний заповідник. Рідкісна фотовиставка "Природа під захистом радіації" присвячена пам’яті катастрофи на Чорнобильський АЕС.

На виставці можна ознайомитись з унікальними роботами про вплив техногенної катастрофи на відродження флори і фауни у зоні відчуження, які потратили в об’єктиви митців. Фотовиставка Чорнобильського заповідника дає можливість дізнатись більше про екологічну безпеку, як складову особистої безпеки під час війни, а також про алгоритм дій у разі ядерної катастрофи.

Виставка триватиме з 2 по 12 травня з 11:00 до 17:00. У вихідні 6 та 7 травня експозиція працювати не буде. Вартість квитка 50 та 30 гривень. Будинок природи у Києві розташований на вулиці Рогнідинська, 3 (вхід зі двору).

Окрім того, дзвіниця Києво-Печерської лаври вперше за час повномасштабної війни відкрилася для відвідувачів. Піднятися на Велику лаврську дзвіницю Києво-Печерської лаври можна щодня з 10:00 до 18:00. Вартість квитка становить 150 гривень. Під час повітряної тривоги відвідувачі можуть спуститися в укриття на першому поверсі дзвіниці. 

Нагадаємо, що у дендропарку для сімейного відпочинку "Добропарк", розташованому під Києвом, розквітлі мільйони тюльпанів та інші квіти. Про нову експозицію розповіли у закладі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві офіційно розпочався черговий весняно-літній сезон у Київському зоопарку. Майже всі тварини вже перейшли до своїх літніх майданчиків та ставків, а парк зазеленів та розквітнув красою квітів та дерев.

Читайте також, що у Києві на території Гідропарку відновив роботу парк динозаврів "Динопарк".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися