У Києві можна безкоштовно відвідати Музей видатних діячів української культури

Столичний музей запросив киян та гостей міста на безкоштовні екскурсії

У Києві в четвер, 15 червня, можна безкоштовно відвідати Музей видатних діячів української культури. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію закладу.

"Традиційно кожен третій четвер місяця — день безкоштовного відвідування музею. Завтра у вас буде нагода безоплатно переглянути всі експозиції та насолодитися особливою атмосферою осель видатних діячів", — йдеться в повідомленні Музею видатних діячів української культури.

У закладі зазначили, що Будинки Лесі Українки, Миколи Лисенка та Михайла Старицького зберігають чимало унікальних спогадів про їхніх мешканців. Відвідувачі зможуть пройтися кімнатами, де жили та працювали непересічні українці, а також посидіти у затінку на подвір'ї Українського Парнасу. Киян та гостей столиці запросили на безкоштовні екскурсії до Музею видатних діячів української культури з 10:00 до 18:00 за адресою: Саксаганського, 93-97.

Нагадаємо, дендропарк для сімейного відпочинку "Добропарк", розташований поблизу Києва в селі Мотижин, анонсував нову виставку квітів. Тут вже завершився сезон тюльпанів та дендропарк готує для своїх шанувальників нову виставку — "Лавандове поле". Масштабний сезон лаванди почнеться цього тижня. Відвідувачам обіцяють шість гектарів лаванди, чотири особливі лавандові локації, безліч тематичних фотозон, ярмарки, фудкорти та дитячі розваги.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що колекція троянд в ботанічному саду столиці є найбільшою в Україні. Національний ботанічний сад імені Гришка НАН України оприлюднив фото чарівних квітів. Найбільший в Україні розарій запрошує оглянути колекцію сучасних та старовинних троянд вітчизняної та зарубіжної селекції. Окрім того, у ботанічному саду в Києві розцвіли екзотичні дерева.

Читайте також, що нова пам’ятка природи з’явиться у Києві. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Саша

14 червня 2023, 22:57

Как безплатно, совсем? И никто не идёт? А как же патриоты? А вы сдела́йте пиво и туалет бесплатными, патриоты пойдут косяком, пойдут знакомиться с экспозицией!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися