Від влади столиці вимагають відновити роботу кінотеатру "Київ"

Оприлюднена відповідна петиція

У столиці необхідно відновити роботу кінотеатру "Київ". Про це йдеться у відповідній петиції, зареєстрованій на офіційному сайті Київської міської ради, передають "Коментарі".

Автор петиції №12792 Олександр Волтарніст вимагає від столичної влади вжити заходів щодо відновлення роботи кінотеатру "Київ". На його думку, історична будівля занепадає через лобізм деяких посадовців.

"Через бажання деяких чиновників нажитись, пам’ятка архітектури та будівля кінотеатру вже просто занепадає. Цей простір можна використати не тільки як кінотеатр, а як простір для виставок, культурно-просвітницьких заходів", — йдеться у петиції до Київської міської ради.

Для розгляду у Київраді петиція має зібрати шість тисяч голосів на підтримку. Збір підписів триває.

Окрім того, у Києві вимагають від влади дозволити проїзд в метро із собаками. На думку авторки петиції, це наблизить столицю до європейських стандартів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві передали в оренду землю під об’єктом культурної спадщини. В центрі столиці право на оренду земельної ділянки площею 1700 квадратних метрів тепер належить приватному підприємству. Подробиці — за посиланням.

Нагадаємо, у Києві виставили на продаж землю під будівництво ТРЦ. Земельна ділянка площею майже тисячу квадратних метрів знаходиться у Голосіївському районі столиці. Ще одну земельну ділянку в цьому районі столиці продадуть з аукціону під розміщення гаражів.

Читайте також, у Києві виділили землю під автостоянку та паркінг біля новобудови.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися