"Небо над Києвом": у столиці відкрилася оригінальна виставка (ФОТО)

Що пропонують організатори експозиції

У Музеї історії міста Києва почала працювати виставки мистецьких творів та авіаційних моделей під назвою "Небо над Києвом". Про це інформують "Коментарі" з посиланням на інформацію організаторів експозиції.

Мета виставки — показати, що особливого можна побачити у небі над Києвом. Столичні митці намагалися передати своє бачення, чим київське небо відрізняється від неба в інших куточках світу. Організатори експозиції пропонують відвідувачам відволіктись від буденних справ та поглянути угору, відчути, як небо над Києвом дихає в унісон зі столицею.

На виставці можна побачити моделі літаків, вироблених на державному підприємстві "Антонов". На експозиції також багато витворів живопису та графіки. Серед них роботи Бориса Туліна, Анатолія Титаренка, Володимира Буднікова, Галини Григор’євої та інших митців.

Виставка почала працювати 20 жовтня та триватиме до 28 листопада. Вартість відвідування складає 50 гривень. Музей історії міста Київ розташований на вулиці Богдана Хмельницького, 7.

Нагадаємо, у Києві відбудеться освітній фестиваль управлінської майстерності Kyiv EdFest 'autumn21. Захід відбудеться у столиці на наступному тижні у змішаному форматі — офлайн та онлайн. Фестиваль проведуть освітні заклади Києва спільно з Департаментом освіти і науки КМДА із 25 до 29 жовтня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві відкрилась унікальна виставка "Світ велетнів". Тематична виставка фігур казкових персонажів працює в Голосіївському парку. На виставці "Світ велетнів" представлені понад 30 анімаційних фігур висотою у п’ять метрів.

Читайте також, де у Києві можна відвідати виставку сталевих фігур персонажів фантастичних фільмів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися