Міжнародний кінофестиваль короткометражок: які зміни чекати глядачам

У зв'язку карантином, організатори внесли зміни в формат проведення кінофестивалю

У столиці проведуть черговий кінофестиваль. На цей раз киян і гостей столиці запрошують ознайомитися з новинками короткометражних фільмів. Їх показ пройде в рамках фестивалю KISFF 2020 року, який відкриється 5 серпня і буде працювати до 9 числа.

У зв'язку з епідемією коронавірусу і пов'язаних з нею обмежень захід пройде зі змінами.

Цього року Київський міжнародний фестиваль короткометражок пройде з деякими змінами. Його проведуть як в онлайн-форматі, так і в звичному офлайн-режимі. Квитки на покази в кінотеатрі "Київська Русь" можна купити на сайті заходу, але абонементи на всі дні фестивалю в цьому році не продають. Тому городяни можуть вибрати фільм і придбати квитки на цікаві їм фільми тільки поштучно. На думку організаторів, такий підхід допоможе контролювати наповнюваність залу, адже згідно з правилами, вона повинна бути не більше 25%. Таким чином, один сеанс зможуть відвідати не більше 300 осіб. Всього в рамках фестивалю глядачам у кінотеатрі представлять тільки 12 кінострічок. Покази будуть проводитися двічі на день з великим розносом за часом, щоб уникати стовпотворіння. Решта онлайн-трансляції будуть доступні всім бажаючим на сайті кінофестивалю абсолютно безкоштовно.

Як повідомляв портал "Коментарі",   в зв'язку з епідемією коронавірусу і карантинними заходами, Одеський кінофестиваль пройде восени - з 25 вересня по 3 жовтня. Зміниться також і формат заходу - вперше покази фільмів і кіноринок пройдуть в мережі інтернет.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися