На Оболоні добудовують Парк динозаврів (ВІДЕО)

Локація ще закрита, але можна підгледіти з висоти

В Оболонському районі столиці створюють нову розважальну локацію. Як виглядає ще не відкритий Парк динозаврів на Оболоні, на відео з висоти пташиного польоту показав блогер Сергій Мухлинін, передають "Коментарі".

Анонсує відкриття Парку динозаврів встановлена поряд з трасою споруда вимерлих тварин. Локація ще закрита та не доступна для пересічних громадян, але, як вона виглядає, можна підгледіти з висоти. "Будівництво парку добігає кінця, подивимося з висоти на скульптури динозаврів. Розташований парк за рестораном "Яхта" за адресою: вулиця Богатирська, 26а", — прокоментував відео Сергій Мухлинін.


Це не перший парк зі скульптурами динозаврів. Парк динозаврів під відкритим небом працює у Києві на Гідропарку. Тут можна побачити пів сотні динозаврів, як живі тварини гарчать, дихають і навіть кліпають.

Окрім того, парк з динозаврами є на території Національного комплексу "Експоцентр України" ("ВДНГ"). На цій локації під назвою "Планета динозаврів" можна побачити величезні рухомі моделі вимерлих тварин та міфічних тролів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на території Національного комплексу "Експоцентр України" ("ВДНГ") готують до відкриття парк розваг "Зимова країна". Він почне приймати відвідувачів з 11 грудня. Під час зимового сезону територію "ВДНГ" перетворять на казкове місто.

Нагадаємо, у першому місяці наступного року буде 12 офіційних вихідних днів. На початку січня на українців чекають два невеликі вікенди по три дні. Неробочими у січні будуть субота, 1 січня, неділя, 2 січня, та понеділок, 3 січня. Потім п'ятниця, 7 січня, субота, 8 січня, та неділя, 9 січня. У четвер, 6 січня, буде скорочений день. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Елена

21 листопада 2021, 14:17

Ерунда какая-то место не удобное, что бы добираться с детьми... кусты и фигуры, мини площадка и? ....такое

Еее

20 листопада 2021, 09:20

Ну и зачем снимал?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися