У Києві триває розбудова меморіалу музею Голодомору (ВІДЕО)

Об'єкт будується досить динамічно

У Києві триває масштабна реконструкція першої черги Національного музею Голодомору-геноциду. Як виглядає споруда з першим снігом із висоти показав блогер Сергій Мухлинін, передають "Коментарі".

Автор відео зазначив, що меморіал будується досить динамічно. Завершення будівництва меморіалу жертв Голодомору у Києві дозволить розповісти світу про геноцид українського народу та жорстокість тоталітарних режимів. На території меморіалу жертв Голодомору зводять будівлю нового музею, будують пішохідний міст та автомобільну стоянку на Дніпровському узвозі.

Представити концепцію другої черги будівництва меморіалу жертв Голодомору обіцяли наприкінці листопада. Після цього розпочнуть роботи над інженерною частиною та введенням об’єкта в експлуатацію. Завершення реконструкції першої черги Національного музею Голодомору-геноциду планують до початку 2022 року, другої черги — до травня 2022 року.

"Подивимося з висоти на виконані роботи, побачимо, що залишилося. Аерознімання "одним кадром", — прокоментував автор відео Сергій Мухлинін.


Нагадаємо, у вересні цього року у Національному музеї Голодомору-геноциду у Києві відкрили Залу пам’яті. Тут можна побачити докази злочину радянської влади проти українців. Серед експонатів — листи інженера Джері Бермана. Він у 1932-1933 роках став свідком винищення українців на Донбасі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що 27 листопада в Україні вшановують пам'ять жертв Голодомору.

Читайте також про результати опитування громадської думки щодо пам'яті загиблих від злочинів нацистського і радянського тоталітарних режимів під час Другої світової війни: лише 55% опитаних з усієї України знають, що Бабин Яр знаходиться у Києві, ще 26% зізналися, що їм невідомо, де це.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися