У Києві відбудеться музичний фестиваль SolomaFest 2021

Що відомо про розважальну програму

У Солом’янському районі Києва у суботу, 18 грудня, відбудеться традиційний музичний фестиваль SolomaFest 2021. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію організаторів.

Киян та гостей столиці запрошують відвідати музичний фестиваль, який відбудеться просто неба. У парку "Відрадний" працюватимуть кілька розважальних локацій для дорослих та дітей. Тут відкриють святкові фотозони, фудкорти, зони для дитячих розваг та кінопоказів, а також караоке.

Для відвідувачів співатимуть Dantes, Jerry Heil, Yatsuta, Nino Basilaya, Наталка Карпа та гурт ТОК. Також у парку "Відрадний" обіцяють хітову музику від відомих українських діджеїв. Вхід на фестиваль SolomaFest 2021 безкоштовний. Святкова програма розпочнеться опівдні та закінчиться о 21:00.

У Києві також запрошують родини з дітьми провести цікаві та пізнавальні вихідні у Мистецькому арсеналі. Подробиці — в нашому матеріалі

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у суботу, 18 грудня, на Софійській площі Києва урочисто відкриють святкові локації та засвітять святкові вогні на головній ялинці України.

Нагадаємо, на Контрактовій площі у суботу, 18 грудня, відкриється велика святкова локація "Різдво на Подолі". Сьогодні, 17 грудня, почала працювати резиденція святого Миколая в парку імені Шевченка. А у "Добропарку" під Києвом, в селі Мотижин, запрацювала резиденція "Доброчара". Це перша відкрита новорічна локація цього року. Вона називається "Зима під Києвом".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися