Музей Пирогово запрошує на запальну "Різдвяну феєрію"

Організатори підготували цікаву різдвяну програму

Національний музей народної архітектури та побуту України у Пирогово запрошує взяти участь у розважальній програмі під назвою "Різдвяна феєрія". Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію організаторів.

У Музеї просто неба запрошують пізнати традицію різдвяних свят під час неймовірно веселої програми "Різдвяна феєрія". Відвідувачі побачать найяскравіші обряди, традиційних персонажів українських Вертепів та Маланок, виступи народних колективів та програму від співачки та скрипальки Оксани Стебельської.

Гостей Музею просто неба чекають зимові розваги, колективні співи, а також різдвяні пряники, пампушки та смаколики для дітлахів і дорослих. Родини, які зберігають традиції, запросять долучитися до конкурсу "Різдвяна зірка вашої родини". Для цього із собою потрібно взяти свою сімейну зірку та долучитися до різдвяної ходи у Пирогово. Таке святкування відбувається лише раз на рік, наголосили організатори. Розважальна програма відбудеться у суботу, 15 січня. Початок — о 13:00.

Нагадаємо, у Києві в Музеї української діаспори до кінця січня триватиме виставка "Казки мандрівниці Емми". Кожна картина художниці оповита казкою, яка не залишить байдужих ані дітей, ані дорослих.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під Києвом відкрили неймовірний парк для зимового відпочинку та розваг. Нова локація розташована у селі Хотянівка у Вишгородському районі Київської області. Подробиці — у нашому матеріалі.

Читайте також, як у Київській області сприяють розвитку гастрономічного туризму. Програма "Дороги вина та смаку" створена, щоб задовольнити вибагливого мандрівника.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися