У Києві відновлюють роботу кінотеатри: подробиці

Де подивитись кіно у столиці

У Києві цього тижня відновлюють роботу комунальні кінотеатри. Про це розповів перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник, передають "Коментарі".

За його словами, цієї суботи, 21 травня, розпочнуть приймати відвідувачів кінотеатри "імені Шевченка", "Флоренція" та "Лейпциг". На наступному тижні відкриються ще три столичних заклади — кінотеатри "Ліра", "Старт" та "Факел" почнуть працювати з середи, 26 травня.

Реставровану копію класики українського кіно "Тіні забутих предків" покажуть у кінотеатрі "Ліра". Окрім того, 28 травня, до Дня Києва, відбудеться спеціальний показ документального фільму "Національний музей".

В мерії столиці попередили, що сеанси кіно зупинятимуть в разі повітряної тривоги. Глядачі повинні будуть пройти до укриття, а квитки зможуть використати в інший день або на інший сеанс.

У Києві вже працюють кілька кінотеатрів мережі "Мультиплекс". Зараз там можна подивитись новий фільм "Бетмен", "Найманець", "Історія моєї дружини", "Швидка" та інші стрічки. На 26 травня у столичних кінотеатрах "Мультиплекс" заплановані прем’єри фільмів "Фантастичні тварюки: Таємниці Дамблдора" та "Поганці".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Київський зоопарк подовжив режим роботи кас та час перебування на території закладу. Подробиці про графік та ціни на квитки — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, у Києві дозволили продаж алкоголю у кафе та ресторанах довше за магазини. Продавати алкогольні напої заклади громадського харчування можуть з 11:00 до 22:00. Для магазинів столиці обмеження не послабили — придбати алкоголь у торгівельних точках можна з 11:00 до 16:00.

Дивіться фото, якими квітами та краєвидами Києва зустрічає зараз відвідувачів парк "Наталка" на Оболоні.

Читайте також, що на "ВДНГ" відкрили простір сімейного відпочинку Kacheli та працюють ще кілька локацій.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися